Dovanų rinkinys seneliams nuo anūkėlio

SS01

Dovanų rinkinys seneliams, nuo anūkėlio.

Rinkinį sudaro: angeliuko segtuku dekoruotas medaus stiklainėlis (120g), šaltalankių uogienės indelis (320g), šaltalankių arbata su kanapių žiedais (40g) bei medinis padėkliukas arbatai. Supakuota rudoje dėžutėje su permatomu langeliu. 

22,00 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė

Dovanų rinkinys seneliams nuo anūkėlio, nuostabi krikštynų šventės dovana, kuri tikrai sušildys senelių širdį. 

Ūkininko Sigito Ciukšos medus pasižymi ypatingai aukšta kokybe, kadangi bitės auginamos laukuose, toli nuo miesto bei kelių taršos, miškų apsuptyje. Tai 100 proc. natūralus, pievų ir sodų žiedų medus, kuris pasižymi ypatingai švelniu skoniu. 

"Sveikatos sauja" šaltalankių uogienės indelis (320g). Malonaus saldžiarūgščio skonio, tinka prie sūrio, paukštienos patiekalų, taip pat arbatai ruošti.

Sudėtis: cukrus, šaltalankių uogos (50%).

"Sveikatos sauja" šaltalankių arbata su kanapių žiedais (40g). Tai natūralus probiotikų šaltinis, padedantis stiprinti imuninę sistemą, kovoti su įtampa, raumenų mėšlungiu, padeda sergantiems migrena, kvėpavimo takų ligomis, turintiems problemų su kepenimis. Rekomenduojama gerti vakare, 1 val prieš einant miegoti.

Sudedamosios dalys: erškėtuogių luobelės, kanapių lapeliai bei žiedai, šaltalankių lapeliai, medetkos, citrinžolė.

Medinis padėkliukas puodeliui su lazeriu graviruotu berniuko paveiksliuku ir užrašu "Anūkėlio meilė karšta kaip rytinė arbata!". Puiki dovanėlė močiutei arba seneliui. Tai praktiškas daiktas kurį seneliai galės naudoti kasdieną, jis primins jiems jų mylimą anūką. Dydis 9 x 9 cm. 

SS01
2 Prekės

Specifinė nuoroda