Palinkėjimai krikšto proga – kaip juos įamžinti?

Nuo: Elmyra Tamkevičienė Data: Komentarų: 0 Peržiūrų: 1548

Per krikštynas vaikelis sveikinamas gausybe palinkėjimų ir tostų, bet kad nenugrimztų užmarštin, norisi juos kaip nors įamžinti. O kaip, tai čia jau reikėtų pasikliauti tėvelių ar krikštatėvių išmone. Paprasčiausias, bet tikrai ne prasčiausias būdas – įsigyti parduotuvės Viskaskrikstui.lt siūlomas labai puošnias palinkėjimų korteles, atspausdintas ant storo, aukso dulkėmis dengto popieriaus. Vienos jų skirtos mergaitėms, kitos berniukams, o trečios yra universalios.

Šias palinkėjimų korteles galima išdalyti kiekvienam svečiui arba tiesiog matomoje vietoje padėti jų krūvelę ir visiems girdint pasiūlyti užrašyti sveikinimus krikštukui. Antrasis variantas ypač tinka tais atvejais, kai šventės dalyviai yra uždaresnio būdo ‑ taip išvengiama priverstinio tostų sakymo. Kai palinkėjimai jau puikuojasi ant kortelių, jas reikia sumesti į specialią dėžutę ar stiklinę vazą, o paskui jau tėveliams tenka sukti galvas, kaip viską „sandėliuoti“. Galima suklijuoti į albumą ar sudėti į gražų voką. O gal lininiame maišelyje apgyvendintos palinkėjimų kortelės tilptų į krikšto kraitelę ar krikštadėžę?

Žinoma, jei yra noro ir pakankamai laiko, įmanoma ir patiems pasigaminti originalias palinkėjimų korteles. Pasirinkus nedidelį formatą ir plonesnį popierių, užrašytus sveikinimus galima susukti į tūteles ir sumesti į kokį puošnų butelį, kurį būtų gražu įteikti krikštukui 18-ojo gimtadienio proga. Yra net specialiai dekoruotų butelių tokiam įamžinimui.

Jei kortelių pildymas atrodo pernelyg painus, sveikinimus svečiai paeiliui gali rašyti į vieną vietą: tuščią albumą, rankų darbo palinkėjimų knygą, specialiai tam skirtus krikštynų laikraštuko puslapius ar atskirą didesnio formato lapą su krikštuko nuotraukomis. Puikus pasirinkimas būtų knyga „Mano krikštynos“, kurioje sveikinimams skirti net 4 puslapiai. Ji ypač tinka tuomet, jei norisi, kad viskas būtų vienoje vietoje – ir palinkėjimai, ir nuotraukos.

Jei trokštate ko nors originalesnio, gal Jūsų dėmesio būtų verta idėja sveikinimus rašyti ant šampano butelio etiketės? Butelio viršuje klijuojamas įspėjamasis užrašas „Atidaryti sulaukus 18-os metų“, o per vidurį ‑ baltas lipdukas svečių palinkėjimams. O tokį butelį dar įdėjus į specialų lininį maišelį... Būtų išties puikus atminimas!

Beje, paprastai kiekvienas svečias, ateidamas pasveikinti krikštijamo vaikelio, jau atsineša savo palinkėjimą – atviruką. Tad jeigu nesate numatę, kaip reikėtų įamžinti svečių sveikinimus, nesikrimskite. Tiesiog surinkite visus atvirukus ir išmoningai juos sukomponuokite: panašaus formato galima susiūti ir padaryti sveikinimų knygelę arba kartu su šventės fotografijomis suklijuoti ar sudėti į albumą. O gal pati puikiausia ir originaliausia palinkėjimų išsaugojimo idėja kils kaip tik Jums?

Komentarai

Palikite komentarą